HrvatskoEnglish
smrekovo mazilo Smrekovit - od leta 1990

karitasBreme krize je vedno večje in večkrat dobimo informacijo, da si kljub našim nizkim cenam nekateri ne morejo več privoščiti Smrekovit izdelkov. Ker menimo, da mora Smrekovit izdelke imeti vsak, ki jih potrebuje in si z njimi pomaga, smo v sodelovanju s Škofijsko Karitas omogočili, da lahko vsak, ki svoje socialno stanje izkazuje z odločbo Centra za socialno delo, lahko dobi Smrekovit izdelke brezplačno na Škofijski Karitas na Poljanski cesti 2 v Ljubljani. Če niste iz Ljubljane, povprašajte v svoji lokalni Župnijski Karitas in izdelke bodo iz Ljubljane poslali na mesto, kjer navadno prejemate pomoč.

Najbližjo enoto Karitas, kjer bodo stalno na voljo Smrekovit izdelki boste lahko našli tudi na iskalniku prodajnih mest z vpisom svoje lokacije (http://www.smrekovit.si/prodajna-mesta?view=map). Seznam bomo sproti posodabljali. Potrudili se bomo tudi, da bodo Smrekovit izdelki stalno na voljo. Če niste upravičenec in poznate koga, ki je in potrebuje Smrekovit izdelke in nima dostopa do interneta ter te novice ne bo mogel prebrati, mu to informacijo posredujte. Povrnjeno vam bo.

Spletno mesto Smrekovit za delovanje uporablja piškotke, ki omogočajo uporabniku bolj prijazno brskanje po spletni strani. O piškotkih