HrvatskoEnglish
smrekovo mazilo Smrekovit - od leta 1990

predstavitev-giro-rosaGiro Rosa je največja, najpomembnejša, predvsem pa medijsko najbolje pokrita etapna dirka v cestnem kolesarstvu za ženske. Letos je bila sestavljena iz uvodnega prologa (2km vožnje na čas) in devetih zelo zahtevnih etap. Prve dni so bile etape nekoliko daljše od 110 do 125km predvsem na jugu Italije, zadnje etape pa so potekale po severu Italije in so bile hribovite in dolge od 90 do 100km. Štartalo je 20 najboljših profesionalnih ekip na svetu oz. 156 tekmovalk.


Prvič je na tej dirki nastopila tudi slovenska profesionalna ekipa BTC City Ljubljana, katere članica sem tudi jaz.

Ekipa je nastopila zelo dobro in od osmih tekmovalk, le ena ni končala dirke. Sama sem z generalno uvrstitvijo zelo zadovoljna, saj sem končala na 53. mestu, kar je glede na to, da profesionalno tekmujem šele drugo leto, dober rezultat.


Ni potrebno posebej poudariti, kako pomembna in ključna pa je na etapnih dirkah regeneracija. Pri tem se lahko zahvalim Smrekovit Ekstra, ki je moj redni spremljevalec na vseh dirkah. Ko pa sem doma in imamo zahtevne treninge pa redno obiskujem masaže pri Romanu Perku, ki me s pomočjo kreme Smrekovit in izvrstne masaže pripravi za nove napore, nove treninge in nove uspehe.

Špela kern

tekmovanje-giro-rosa

Spletno mesto Smrekovit za delovanje uporablja piškotke, ki omogočajo uporabniku bolj prijazno brskanje po spletni strani. O piškotkih