HrvatskoEnglish
smrekovo mazilo Smrekovit - od leta 1990

Obveščamo vas, da smo se preselili na novo lokacijo, in sicer na Podmolniško cesto 14, 1261 Ljubljana Dobrunje. Na tej lokaciji sicer že leto dni poteka vsa proizvodnja in delo, zdaj pa smo prostore toliko uredili, da lahko z mirno vestjo k nam na obisk povabimo tudi vas, spoštovani uporabniki. Še nekaj tednov se lahko pojavi kakšna težava s parkiranjem, saj okolico še urejamo, kmalu pa tudi to ne bo več problem. Na lokaciji smo prisotni večino časa od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure, vseeno pa priporočamo, da se prej najavite na telefon 01 320 54 99 ali mobilni telefon 040 745 453, saj smo nekajkrat tedensko lahko nekaj ur odsotni zaradi dela na terenu (nabiranje smole).

Gorenjci, brez skrbi, tudi v Naklem, na starem naslovu vas bosta še vedno prijazno sprejela Ivo in Vika, dokler bo to mogoče.

 

Kako nas torej najdete?

 1. Na obvoznici pojdite na izvoz Lj-Sostro

izvoz-avtocesta

2. Na izvozu ponovno sledite tabli "Sostro"

proti-sostro

3. Peljite po prednostni cesti do hotela "Stil", ter takoj za hotelom sledite tabli za "brunarico Zadvor", zavijte torej desno

y-križišče

4. Peljite po prednostni cesti do malega Petrolovega servis, ter takoj za njim zavijte desno (ponovno sledite tabli za brunarico Zadvor)

znamenje

5. Peljite po prednostni cesti dokler na desni ne boste zagledali take hiše:

hiša

6. Na cilju ste. Vabljeni!

pisarna

Spletno mesto Smrekovit za delovanje uporablja piškotke, ki omogočajo uporabniku bolj prijazno brskanje po spletni strani. O piškotkih