HrvatskoEnglish
smrekovo mazilo Smrekovit - od leta 1990

obloga-header

Smrekovit obloga

Pri uporabi Smrekovit Klasik (smrekovega mazila)Smrekovit Ekstra (smrekovega hladilnega balzama) in Smrekovit 365 (smrekove kreme) močno priporočamo uporabo obloge. Le na ta način namreč lahko zagotovimo, da se mazilo oz. balzam obdrži na mestu, kjer ga uporabljamo in se ne obriše v obleko, povoj ipd. Na ta način lahko smrekova smola iz Smrekovit izdelkov deluje ves čas, ko je na mestu obloga, medtem ko v primeru mazanja brez obloge učinkuje bistveno manj časa, saj se hitro obriše. Ob uporabi Smrekovit obloge se tako zmanjša poraba Smrekovit Klasik (smrekovega mazila)Smrekovit Ekstra (smrekovega hladilnega balzama) in Smrekovit 365 (smrekove kreme), hkrati pa se močno poveča njihovo delovanje.

OBLOGA

Smrekovit obloga je izdelana iz 100% bombaža ter na poseben način obdelana s poliuretanskim premazom, kar zagotavlja paroprepustnost (omogoča koži, da "diha"), hkrati pa preprečuje prehod sestavinam iz Smrekovit Klasik (smrekovega mazila)Smrekovit Ekstra (smrekovega hladilnega balzama) in Smrekovit 365 (smrekove kreme).

Navodila za uporabo

 Na eno stran obloge nanesite sloj Smrekovit Klasik (smrekovega mazila)Smrekovit Ekstra (smrekovega hladilnega balzama) in Smrekovit 365 (smrekove kreme)ter jo z namazano stranjo namestite na želeno mesto. Po potrebi jo dodatno pričvrstite s sanitarnim trakom ali povojem. Če uporabljate povoj, ga ne ovijte premočno, da se ohrani nemotena cirkulacija krvi. Tako pripravljeno oblogo domažite dvakrat na dan, nameščena je lahko ves čas (ponoči in podnevi) saj ni bojazni, da bo maščoba iz Smrekovit izdelkov prehajala skoznjo. Ker pa je paropropustna, bo koža normalno "dihala" in se pod oblogo ne boste potili. Po potrebi jo lahko operete na 95°C in sušite v sušilnem stroju.

Cene (+ stroški pošiljanje: 3,5 €) :

Smrekovit obloga (17 x 24 cm) - 1,50 €
OBLOGA

 

 

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljal pri odprti rani po operaciji, pri pikih žuželk, pri prehladu... Rano sem prekrival z gazo, ki sem jo namazal z mazilom. Do izboljšanja je prišlo že po dveh dneh. Mazilo mi je všeč, ker je naravno, ker ga lahko tudi zaužijem in uporabljam za ogromno obolenj. Uporabljam ga najmanj osem do deset let.

_______

Goran, Vrhnika

Spletno mesto Smrekovit za delovanje uporablja piškotke, ki omogočajo uporabniku bolj prijazno brskanje po spletni strani. O piškotkih