HrvatskoEnglish
smrekovo mazilo Smrekovit - od leta 1990

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo, Smrekovit Ekstra in Smrekovit smrekovo olje (naša opomba: smrekovit smrekovo olje je leta 2016 nadomestil izdelek Smrekovit 365) sem pretežno uporabljala pri bolečinah hrbtenice, pa tudi pri bolečem grlu, bolečinah v sklepih, vnetju ušes, nahodu, skratka povsod, kjer so se pojavile kakšne bolečine. V vseh primerih je bilo zdravljenje zelo učinkovito. Mazala sem dva do trikrat dnevno, pri bolečinah v križu pa sem si oblekla še toplo bombažno majico, ki me je še dodatno grela. Boleče grlo sem si po mazanju ovila z bombažno ruto in jo imela nameščeno čez noč. To sem pogosto praktircirala tudi pri otrocih in zaradi angin in vnetega grla niso nikoli obiskali zdravnika ali potrebovali antibiotikov, saj je smrekova smola pri mojih otrocih vse pozdravila.

Smrekovit izdelki so zame vrhunski in jih uporabljam že dobrih 20 let. Priporočala sem jih vsem, kateri so se želeli zdraviti po naravni poti in vsi so jih sprejeli za svoje kot najboljše naravno zdravilo. Izdelke imam vedno v torbi za svoje potrebe in tudi za pomoč drugim, zame je zlato mazilo, hvaležna sem, da sem pred mnogimi leti prebrala prispevek g. Ivota Konca "Smola ne presahne in delo tudi ne".

_______

Marjeta Cesar, Pragersko

quote symbol1Smrekovit EkstraSmrekovit smrekovo mazilo in Smrekovit smrekovo olje (naša opomba: smrekovit smrekovo olje je leta 2016 nadomestil izdelek Smrekovit 365) Uporabljam pri bolečem kolenu in križnem delu hrbtenice zaradi narave dela. Mažem si zjutraj in zvečer, bolečine so minile po dveh mesecih rednega mazanja. Zdaj si namažem le občasno, ko se ob spremembah vremena ali pri večjem naporu še vedno pojavi rahla bolečina.

_______

Andreja, Šentjernej

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljala za bradavico na hrbtu, ki je začela spreminjati velikost. Mazala sem 2-3x na dan. Po dobrem mesecu je odpadla in ranica se je lepo zacelila. Blaži luskavico pri redni uporabi kreme vsaj 1x na dan. Jaz osebno imam diagnosticirano neozdravljivo Rosaceo na obrazu. Mažem s Smrekovit smrekovim mazilomstanje se je toliko izboljša, da nisi ves rdeč v obraz in nos.

_______

Ida, Radlje ob Dravi

quote symbol1Smrekovit smrekovim mazilom sem si ozdravil mrzle noge, kalcij v rami, bolečine v kolenu, kolku, hrbtenici, cmok v grlu, ki me je mučil vrst let. Uporabljam ga za vse mogoče težave, kot so zobobol, vnetja, rane, glavobol, bolečine v vratu, skratka, ni težav, pri katerih ga ne bi uporabljal. Uporabljam Smrekovit smrekovo mazilo, Smrekovit Ekstra in Smrekovit smrekovo olje (naša opomba: smrekovit smrekovo olje je leta 2016 nadomestil izdelek Smrekovit 365zjutraj in zvečer, po potrebi tudi popoldan. V prvih treh dneh se bolečine navadno povečajo, nato začenja popuščati.

_______

Martin Cebek, Selnica ob Dravi

quote symbol1Naj na kratko opišem svoje težave, ki si jih blažim s Smrekovit izdelki. Imam artritis v malih sklepih rok in artrozo kolen in kolkov. Vem, da tega nobeno zdrvilo ne ozdravi, bolečine si pa blažim z vašim Smrekovit smrekovim mazilom in s Smrekovit smrekovim oljem (naša opomba: smrekovit smrekovo olje je leta 2016 nadomestil izdelek Smrekovit 365), ki mi še bolj pomaga.uporabljam na glivičnem nohtu, ki se zdravi počasi a lepo. Zelo mi oblaži ali čisto pozdravi bolečine v rami, zato sem zelo hvaležna, da sem izvedela za vas in sem tudi že prenesla na druge.

_______

Nada, Ajdovščina

quote symbol1Januarja letos sem imela res hud padec na cesti. Hudo sem se udarila v desno stran telesa, posebno hudo v roko, katera je zelo zatekla (dlan in zapestja). Drugi dan je bilo vse plavo. Takoj sem začela z vtiranjem Smrekovit 365 (smrekove kreme). Ne morem opisati kako se je stanje izboljšalo. Hladila sem tudi z ledom (naša opomba: hlajenje z ledom močno odsvetujemo saj to trajanje poškodbe izrazito podaljša) Moji najbližji se niso mogli načuditi. Roka je že skoraj v redu. Še vedno se mažem, rezultati so odlični, hvala, hvala! Sicer mi je uporabo vaših izdelkov svetovala bivša sodelavka za artritis v kolenih, išias in bolečine v vratnem delu hrbtenice. Izdelke uporabljam že pol leta in se je zelo izboljšalo. Prej sem poskusila z vsemi možnimi pripomočki.

_______

Fani, Sava

quote symbol1Smrekovit 365 (smrekovo kremo) uporabljam proti krčem v predelu goleni ter hrbtu in ramenih in je zelo učinkovita. Smrekovit Ekstra uporabljam pri hudih bolečinah v sklepih. Dajem si oblogo na boleče mesto. Bolečine so se bistveno zmanjšale. Zelo sem zadovoljna z vašimi izdelki. Kar tako nadaljujte z vašim znanjem.

_______

Marija, Ljubljana

quote symbol1Prijateljica mi je predlagala vaš izdelek Smrekovit smrekovo mazilo. Res je vsestranko uporabno... Uporabljala sem ga za želodčne težave in res pomaga. Bolečine, krči so izginili, zdaj ga uporabim vsakič, ko začutim bolečino... Uporabljam ga tudi za bolečine v gležnju in se je že zelo izboljšalo. Hči si je začela mazati mozolje in so se po nekaj dneh skoraj izsušili. Jaz si še mažem modrice in po dveh dneh jih skoraj ni več videti... Z izdelkom smo več kot prezadovoljni, zato vam hvala.

_______

Gordy, Senožeče

quote symbol1Brez Smrekovit smrekovega mazila si ne znam več predstavljati življenja. Uporabljam ga že veliko let. Hitro mi pomaga pri zdravljenju dihalnih poti. Pri bolečinah v sklepih in v vratnih vretencih jo moram uporabljati dlje časa. Ko sklep namažem, drži 24 ur. Smrekovit je dobro mazilo, uporabno skoraj za vse težave. Hvala vam.

_______

Edelfrida Frank, Ptuj

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam na glivičnem nohtu, ki se zdravi počasi a lepo. Zelo mi oblaži ali čisto pozdravi bolečine v rami, zato sem zelo hvaležna, da sem izvedela za vas in sem tudi že prenesla na druge.

_______

Mariša, Polzela

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo poznam že od leta 1995. Od takrat ga redno uporabljam in ne morem biti brez njega. Pomaga mi proti vsem  vnetjem, prehladom, poškodbam na koži, bolečinam v mišicah in sklepih, opeklinam, sončnim opeklinam, pri pikih žuželk in še in še... Nikoli nisem brez njega, svetovala pa sem ga že mnogim.

_______

Jožica, Logatec

quote symbol1Že 19 let me boli ledveni del hrbtenice. Zdravnik me je poslal že na vse mogoče preglede (k ortopedu, rvmatologu, na MR, CT...). Izvidi so vedno v mejah normale, diagnoza pa probčutljivost mišic in skeleta na vremenske razmere. Pred dvema letoma sem padla na ledu in si slomila trtico in dva ledvena vretenca. Sledila je fizioterapija z laserjem in magnetom. Pomagala je 2 meseca. Bolečine so bile neznosne in pristala sem na injekcijah. Po 10 injekcijah nisem mogla sedeti zaradi vnetja, vstati pa sama sploh nisem mogla, V službi sicer presedim tudi do 13 ur dnevno. Mama mi je začela na hrbet nameščati Smrekovit obloge s Smrekovit smrekovim mazilom pred tremi meseci. Pomagajo mi, da lažje sedim toliko ur. Ko prispem domov, si pripravim Smrekovit oblogo in imam nameščeno čez noč. Bolečine so se zmanjšale za polovico.

_______

Uporabnica želi ostati anonimna

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazillo uporabljam že 20 let. V družini smo z učinki zelo zadovoljni. Uporabljamo ga za prehlade, pike insektov, bolečine v sklepih, mišicah, za bolečine v želodcu in še marsikaj. Izdelek nam pomeni zelo veliko. Želim vam še veliko uspeha pri vašem delu.

_______

Ksenija, Krško

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazillo uporabljam že od leta 1992. Ne morem si zamisliti, da ga ne bi bilo pri hiši. Uporabljamo ga vsi. Ker sva z možem že v letih, si lajšava bolečine v sklepih, mišicah, hrbtenici... Zelo pomaga pri prehladu. Namazati si je treba pod nosom in po nosu. Izcedek iz nosu hitro mine. Uporabljam ga tudi za boleče grlo in vnetja v ustih. Pravzaprav se odlično obnese za skoraj vsa stanja. Hvala in še veliko uspeha vam želim.

_______

Alojzija Turk, Središče ob Dravi

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazillo uporabljam že približno tri leta. Dvakrat dnevno si ga utiram v koleno, krž, vrat in stopala, ker me tako rado zebe v noge. Dostikrat si ga utiram v prste na rokah. Ko sem pričela z uporabo Smrekovit izdelkov sem kmalu opazila olajšanje pri bolečinah v sklepih in še posebej v križu. Moje mnenje glede tega mazila pa je takšno: glede na rezultat in na to, kako je dragoceno, je zelo poceni.

_______

Štefanija, Bled

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazillo uporabljam za lajšanje bolečin v ledvenem delu hrbtenice (hernija in obraba vretenc). Uporabljam ga dvakrat dnevno. Izboljšalo se je po približno dveh tednih. Vmes sem dvakrat za en dan prekinil in se je takoj poslabšalo. Ugotavljam, da je treba mazati neprekinjeno.

_______

Uporabnik želi ostati anonimen

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljala, ko sem imela vnetje mehurja in sečnice. Z mazilom sem mazala predel trebuha in dvakrat dnevno zaužila 1/2 čajne žličke mazila. Pekoč občutek ob uriniranju je minil že čez en dan, vendar sem z zdravljenjem nadaljevala še nekaj dni. Bila sem šokirana, kajti ponavadi sem pri takih bolečinah potrebovala antibiotike. Prav tako je moj mož mazal oteklino v predelu pretrgane tetive na nogi. Namreč, ko je pričel z delom, se je predel noge, kjer je bil operiran vnel in otekel. To je s Smrekovit smrekovim mazilom pozdravil v dveh dneh. Smrekovit smrekovo mazilo sem priporočila že veliko ljudem, jim opisala izkušnje in jeh prepričala v nakup. Res je "čudežno".

_______

Anita, Rakek

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazillo uporabljam pri želodčni kislini. Zelo mi pomaga. Stanje se mi je izboljšalo nekje po treh tednih, uživam ga 3-4x dnevno in ga bom imela vedno doma.

_______

Marta, Brestanica

quote symbol1Pred leti sem imela neznosne bolečine v peti (trn v peti). Znanka mi je priporočila Smrekovit smrekovo mazillo. Peto sem mazala dvakrat dnevno, nekaj tednov. Bolečina je izginila in se ni več pojavila. Smrekovit smrekovo mazillo uporabljam tudi pri prehladu, herpesu in pikih žuželk.

_______

Jožica Jarc, Bistrica ob Dravi

quote symbol1Zelo sem zadovoljen s Smrekovit smrekovim mazillom. Uporabljam ga že dlje časa. Z izdelkom se masiram in z rednim mazanjem si lajšam bolečine v kolku.

_______

Uporabnik želi ostati anonimen

quote symbol1Imam sklepno revmo in mi prsti in sklepi na rokah otekajo. Šest mesecev sem se vsak dan mazala s Smrekovit smrekovim mazillom in stanje se je tako izboljšalo in oteklina izginila, da zdravnik ni mogel verjeti. Zdravil za revmo mi ni potrebno jemati, ko me zopet začne boleti zopet začnem z nekajtedensko terapijo mazanja in stanje se izboljša.

_______

Marija, Slovenska Bistrica

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljala pri srbečih in pekočih podplatih. Podplate sem mazala vsak večer in srbenje se je zelo umilirlo. Prav tako mi zelo pomaga pri gljivicah med prsti na nogi.

_______

Ivana Udir, Zg. Besnica

quote symbol1Stara sem 80 let in imam refluksno bolezen požiralnika. Zaradi preveč kisline sem jemala različne tablete proti kislini, kar je po mojem mnenju povzročilo še zaprtje in zelo slabo prebavo. Smrekovit smrekovo mazilo  uživam približno dva meseca, sprva 3x dnevno, sedaj po potrebi. Stanje se je izboljšalo že takoj po jemanju in me ni več peklo v želodcu. Včasih še vedno začutim pekočo bolečino, takrat vzamem polovico čisto male žličke Smrekovit smrekovega mazila in stanje se umiri. Tudi prebava se je uredila in se počutim zelo dobro. Smrekovit smrekovo mazilo sem priporočila tudi dvema znancema in oba sta ga zelo pohvalila.

_______

Frančiška, Vrhnika

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam pri artritisu zaradi artroze. Dvakrat dnevno mažem in bolečino popustijo takoj po masaži z mazilom.

_______

Ana, Kamnica

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam že dolgo časa. Pred kratkim sem se prehladila in ker čez vikend nisem imela nobenih zdravil, sem v ustih večkrat raztopila malo žličko Smrekovit smrekovega mazila in po treh dneh sem izkašljala veliko šlaja. Tudi na nogi se mi je naredila zanohtnica, namazala sem s Smrekovit smrekovim mazilom in pustila zavito tri dni. Noht je zdaj spet zdrav. Vedno bom uporabljala vaše mazilo. Smrekovit smrekovo olje pa uporabljam pri bolečinah vratne hrbtenice in za roke, kjer mi zmanjša bolečine. Gremo nazaj k naravi!

_______

Uporabnica želi ostati anonimna

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem nanašala 3x na dan na boleče sklepe v nogah. Po treh tednih redne uporabe in masiranja z mastjo, se počutim dosti boljše in hoja je zdaj dosti lažja in bolj sproščena. Ocena za mazilo ter postrežbo najvišja - 10. Samo tako naprej.

_______

Adila Dizdarevič, Domžale

 

quote symbol1Smrekovit smrekovim mazilom uporabljam za mazanje obrabljenih sklepov ter pri nahodu in kašlju. Obolele dele si masiram zvečer in zjutraj in po enem tednu kar lepo mine. Ker pa sem v letih pa se tudi včasih rado ponovi. Priporočam ga vsakemu, ki ga kje boli.

_______

Jože Kotnik, Mislinja

quote symbol1Pri vnetju grla sem jemala trikrat na dan 1/2 male žličke Smrekovit smrekovega mazila in v dveh dneh me je grlo nehalo boleti. Pri trnu v peti sem mazal dvakrat dnevno in povila s folijo. Po 14 dneh uporabe se je izboljšalo za 90%.

_______

Erna, Slovenske Konjice

quote symbol1Smrekovit smrekovim mazilom sem preprečila bronhitis in pri vnetju ušes nam ni bilo treba uporabiti antibiotika. Hčerko sem mazala po hrbtu in po prsnem košu ter zadaj ob ušesih in po vratu. Mazale sva se najmanj tam od 3-4krat na dan. Stanje se je izboljšalo v roku 4 dni, mazale pa sva se do 7 dni. Bolezen se je sicer pojavila, ampak v blažji obliki. Dodala bi, da je ta smola zakon in da poznam veliko ljudi, ki uporabljajo vaš izdelek za razne tegobe.

_______

Darja, Ljubljana

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo je zelo učinkovito pri vnetju dlesni. Vsa vnetja (tudi v ustih) sem mazal 2x dnevno. Tudi v primeru opeklin in pikov žuželk. Vnetja so se že po dveh dneh umirila in po enem tednu izginila. To Smrekovit smrekovo mazilo pošiljamo tudi prijateljem na Češko.

_______

Jože, Orehova vas

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo imamo pri hiši že dolgo. Vsak svojo škatlico. Imam pa zelo dobre izkušnje tudi pri živini, in sicer pri teličkih, ki se jim po kotenju zaradi mrzle vode vnamejo ušesa in jih bolijo (ušesa so povešena namesto pokonci). Pri tem je Smrekovit smrekovo mazilo edina rešitev. Namažemo mu za ušesi ter kanal in je kmalu dobro.

_______

Marija Frelih, Srednja vas v Bohinju

quote symbol1Imam bolečine v hrbtenici, ki so se intenzivneje začele l. 2005. Diagnosticirali so degenerativne spremembe na več nivojih in spinalno stenozo. Z injekcijami, obiskovanje zdravilišč, fizioterapijo itd. so se bolečine umirile, nikoli pa ponehale. Smrekovit smrekovo mazilo sem začel uporabljati 12.1.2015. Po nekaj dneh sem zaznal pozitivne posledice: bolečine so bile blažje, mravljinci v nogah so iz dneva v dan pričeli popuščati. Tako je tudi naraščalo zaupanje v vaše mazilo. Žal sem po sedmih dneh dobil alergijo, močno srbenje po hrbru in dva dni kasneje izpuščaj. Hvala Bogu počasi ta nevšečnost izginja. Resnična škoda, da sem med tistimi, ki so alergični na to mazilo. Iskrena hvala za naše kratko sodelovanje in pomoč.

_______

Jože Debevc, Maribor

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uživam po potrebi za ublažitev želodčne kisline, in sicer vsako jutro in mi zelo pomaga. Je zelo učinkovito in to uživam že več let. Hvala vam.

_______

Anton Susman, Notranje gorice

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam 2x dnevno za lajšanje bolečin v hrbtenici in kolkihSmrekovit smrekovo mazilo uporabim obvezno pred vsakim delom - delo na vrtu. Ko je mojo hčerko zgrabil išias, se je mazala z mazilom in po treh dneh se ji je stanje izboljšalo in se ni ponovilo.

_______

Franja Šara, Ptuj

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljal za mazanje ran, hemeroidov in za želodec. Uporabljal sem jo po potrebi, po vsaki uporabi je bilo stanje olajšano takoj.

_______

Jože, Mozirje

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljamo v naši hiši že več kot 15 let. Največkrat za razne poškodbe kože, kot so vreznine ali udarci. Odlično deluje tudi pri zvinu gležnja in podobno. Takšne poškodbe se sanirajo 100% brez zapletov. Odlično deluje pri prehladih ali nahodu. To je že družinsko mazilo. Drugih vaših preparatov še nismo izkusili.

_______

Cilka Brglez, Ljubno ob Savinji

quote symbol1Smrekovit Ekstra sem uporabljala pri bolečinah v grlu in ušesu. Večkrat dnevno sem se mazala po vratu, čez bezgavke, do ušes, za lažje dihanje pa tudi pod nosom in predel prsnega koša. Po dveh dneh so se začele izločati gnojne kepe, čistiolo se je še vsaj pet dni. Uporabljala sem ga tudi pri bolečini v mišici, nekaj dni, do izginotja bolečine. Smrekovit Ekstra je naša prva pomoč, vedno pri roki, vedno z nami.

_______

Jasna, Logatec

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo smo uporabljali pri nečaku pri bradavicah po obrazu in rokah. Star je bil 10 let. Trikrat smo mu jih zamrzovali, pa ni bilo nič bolje. Ko smo kupile vaše Smrekovit smrekovo mazilo že okrog leta 1995 smo mu mazale bradavice, kadar se je kdo spomnil. V roku 4 mesecev so se bradavice skrile in od takrat jih več nima. Izginjale so postopoma, po 4 mesecih so popolnoma izginile in se niso ponovile. Smrekovit smrekovo mazilo uporabljamo tudi proti prehladom, in sicer tako, da se mažemo po prsnem košu in pod nosom. Vsa phvala vašemu izdelku Smrekovit smrekovo maziloUporabljamo ga že 20 let in upam, da bomo še naprej dobro sodelovali. Veliko uspehov še naprej z vašimi izdelki.

_______

Veronika Matkovič, Dragatuš

quote symbol1Sin ima zelo pogoste bronhitise, kašelj ponavadi traja teden dni ali še več. In po še eni neprespani noči zaradi kašlja in posledično bruhanja sem poskusila Smrekovit smrekovo mazilo. Debelejšo količino smrekovita sem namazala na oblogo in dala sinu na hrbet. Da je obloga ostala popolnoma na mestu, sem mu čez dala oprijeto majčko. To sem proti jutru še enkrat ponovila in kašelj je čez noč skoraj popolnoma izzvenel. Sedaj pokašlja mogoče še samo par krat čez dan, mogoče 5-6 krat v celem dnevu ( prej je bil kašelj 5-6 krat v minuti ). Najbolj zanimivo je pa še to, da so bila njegova pljuča danes zjutraj na pregledu bolj "čista". Smrekovit smrekovo mazilo bi priporočila vsem, ki imajo težave s kašljem. Mi smo zadevo super rešili, pa še stanovanje nam lepo diši.
Pa še zahvala gospodu Maticu, ki mi je res vse podrobno razložil, priporočal izdelke in ekspresno poslal.

_______

Jasna Šantavec, Murska Sobota

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam za bolečine v sklepih ter razna vnetja. Najbolj pa ga uporabljam za vnuke - kašelj, vnetja ušes...

Nikoli ne bom pozabila, ko me je ponoči zbudila 5-letna vnukinja, da jo boli uho. Po vaših navodilih sem jo namazala za ušesom in naslednji dan je že bila v bazenu.

_______

Uporabnik želi ostati anonimen

quote symbol1Opekel sem si grlo (požiralnik) z vroćim krompirjem. S Smrekovit smrekovim mazilom sem se pozdravil v dveh dneh. 3x na dan sem zmešal 1 kavno žličko mazila z eno kavno žličko medu in namazal usta in čimglobje v požiralnik. Opeklina je izginila v dveh dneh.

Smrekovit smrekovim mazilom sem si pozdravil tudi bolečino v dlani in sklepu, in sicer s temeljito masažo. Do jutra je bolečina povsem izginila.

_______

Angel Pucer, Ankaran

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam pri obrabljenih kolenskih sklepih in hrbtenici, kot posledica vrhunskega športa pred pol stoletja. Omenjene dele mažem po treningih 3x na teden po 2x na dan. Po treh mesecih mazanja s Smrekovit smrekovim mazilom so bolečine v sklepih toliko popustile, da lahko grem zopet v fitnes in prakticiram jogo, zato sem zelo zadovoljen. Pomagalo mi je tudi pri zdravljenju pretrgane tetive na nogi in po operaciji dimeljske kile.

_______

Vojmir, Nova Gorica

david-primozicTako kot pri vsakem športu se tudi pri telemark smučanju ne morem izogniti poškodbam. Smrekovit izdelke uporabljam pri vsaki poškodbi, saj mi njihova sestava omogoča, da se poškodba hitreje, predvsem pa po naravni poti sama zaceli. Naj bo to zvin, udarec, vnetje ali samo vneto grlo, vedno si pomagam z njimi. Pravijo, da za vsako bolezen rožica raste. Za mene je dovolj, da smreke. Mazilo je res odlično, hvala Bogu zanj!

_______

David Primožič, svetovni prvak v telemark smučanju 2003

matjaz-zupanSmrekovo mazilo je ena od stvari, ki jih imam s seboj na vseh potovanjih in treningih. Prav mi pride pri prehladih, zvinih, bolečih mišicah in drugih tegobah, ki pestijo mene in mojo ekipo. Od vseh stvari se ga največkrat poslužujem, saj nima stranskih učinkov in je zelo efektivno.

_______

Matjaž Zupan, smučarski skakalec in trener

primoz-peterkaMazilo mi je res pomagalo tudi pri poškodbah, ki se niso in niso hotele sanirati. Pomaga mi tudi pri utrujenosti, saj pospešuje prekrvavitev v mišicah in s tem pospešuje regeneracijo. Na treningih imam vedno s seboj lonček mazila. Super je!

_______

Primož Peterka, najuspešnejši slovenski smučarski skakalec

tadej-valjavecSmrekovo mazilo sem začel uporabljati že v mlajših letih, ko sem kolesaril še za kranjsko Savo. Glede na to, da letno prevozim s kolesom okrog 35000 km, ter da so poškodbe ob takih naporih zelo pogoste, moram priznati, da odkar uporabljam Smrekovit izdelke, daljših odsotnosti od aktivnih treningov zaradi poškodb nisem imel. 

_______

Tadej Valjavec, vrhunski kolesar

Lila LapanjaPopolnoma naravno mazilo za zdravje od glave do pete, še posebej za moje smučarske prste na nogi. Hvala Smrekovit za tvojo čarobnost!

_______

Lila Lapanja, članica Ameriške smučarske reprezentance

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam že več kot 10 let. Brez njega ne moremo biti. Uporabljamo ga za vse mogoče. Če je suha koža, če kje boli, včasih me boli koleno in mazilo na debelo namažem na gazo, nato s povojem povijem in imam nameščeno celo noč in je krasno. To delam nekaj dni zapored in bolečina mine.

_______

Danica, Šentjur

quote symbol1Navdušena sem nad Smrekovit smrekovim mazilomNa ličnico sem se močno udarila v rob. To se mi je zgodilo že večkrat in vem, da se je podpludbi in modricam težko izogniti. Mazala sem s Smrekovit smrekovim mazilom in naslednji dan je bila le še pikica.

_______

Mirjana, Vrhnika

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam pri bolečinah v rami in kolenu, ter pri glivicah na nogah. Glivice so čisto izginile, bolečine v rami in kolenu so manjše, stanje se je začelo popravljati po enem mesecu in od takrat gre samo na boljše. Mazal sem dvakrat na dan. Sem zelo zadovoljen. Želim vam še mnogo let uspešnega dela, ker ste daleč naokoli najboljši.

_______

Bojan Mandič, Tržič

quote symbol1Več kot en mesec me je iz neznanega vzroka bolel komolec. Mazal sem z vsemi mogočimi mažami, masiral, namakal... S Smrekovit smrekovim mazilom sem namazal trikrat v enem dnevu in naslednji dan zjutraj še ekrat in 70% bolečine je izginilo v enem dnevu.

_______

Brane Grošelj, Slovenska Bistrica

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljala pri bolečem ledvenem delu hrbtenice in išiasu v levi nogi. Kasneje sem ga uporabljala tudi za kolena, ker imam izrabe v vseh sklepih. Mazilo sem uporabljala enkrat dnevno. Zvečer po umivanju sem ga vtrla v kožo na bolečih delih in ponavljala šest do devet dni. Bolečine so izginile v nekaj dneh. V križu se raglo spet nakazujejo, če bodo močnejše bom ponovila.

_______

Marija Arh, Škofja Loka

quote symbol1Imam stenozo hrbtenjačnega kanala, degeneracijo in občasno vnetje malih sklepov ledvenih in križnih vretenc. Sklepi v tem delu hrbtenice so zelo deformirani, zaradi stenoze pritiskajo na živčne korenine in se ob vsakem izpostavljanju mrazu ali hujšim tresljajem vnamejo, kar povzroča hude bolečine od izvora pa vse do konice prstov. Prisotna je tudi degeneracija vratnih vretenc, vse to zaradi prirojene deformacije hrbtenice. Smrekovit Ekstra uporabljam pri vnetjih malih sklepov ledvenih in križnih vretenc, in sicer namažem dvakrat dnevno in pokrijem s prozorno folijo. Tudi pri bolečinah v vratnem, ramenskem delu hrbtenice ga uporabljam, tu pa uporabljam tudi Smrekovit smrekovo mazilo. Pri križnem delu hrbtenice pomaga že v nekaj dneh, a res pravo izboljšanje pride po enem tednu do deset dni. Pri bolečinah v vratu pomaga ko mažem več dni zapored in se mišice in vezi sprostijo.

Hvala za darove narave, ki jih za nas pretvarjate v vaše izdelke in nam z njim lajšate naše bolečine. Še veliko dobre volje, poslovnih uspehov in čimveč dobrih rezultatov vašega dela!

_______

Alenka Oblakovič, Škofja Loka

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljal pri odprti rani po operaciji, pri pikih žuželk, pri prehladu... Rano sem prekrival z gazo, ki sem jo namazal z mazilom. Do izboljšanja je prišlo že po dveh dneh. Mazilo mi je všeč, ker je naravno, ker ga lahko tudi zaužijem in uporabljam za ogromno obolenj. Uporabljam ga najmanj osem do deset let.

_______

Goran, Vrhnika

quote symbol1Smrekovit Ekstra uporabljam pri kroničnih bolečinah v križu (discus hernia) in v vratnem delu hrbtenice. Mazala sem 2-3x dnevno oz. po potrebi, občasno sem po mazanju prekrila s križnim pasom. Stanje se je izboljšalo v cca. 3 mesecih, da sem lahko ukinila antirevmatike in zdravila proti bolečinam iz 1-3 krat dnevno na občasno jemanje ob večjem naporu ali daljši prisilni drži. Težave se sicer še pojavijo a jih v glavnem lajšam z vašim mazilom. Kadar se ponoči zbudim zaradi bolečin se samo namažem in v pol ure mi je boljše.

_______

Nataša, Šentjanž

quote symbol1Imel sem dokaj veliko bradavico na stopalu (1,5x2 cm), ki se je ponovno pojavila po že opravljenem posegu. Vsak večer sem na debelo namazal s Smrekovit smrekovim mazilom in prekril z vatno blazinico, ki sem jo pritrdil s samolepilnim sanitarnim trakom. Po cca. 3-4 mesecih je čisto izginila. Priporočam vsem, ki bi se radi izognili skalpelu in imajo veliko potrpljenja do želenega rezultata!
_______

Goran, Velenje

quote symbol1Imam intenzivni diabetes (inzulin 7x na dan) že 43 let in Smrekovit smrekovo mazilo uporabljam že od začetka vaše proizvodnje leta 1990 za izboljševanje stanja kože na trebuhu in nogah ter diabetičnega stopala. Uporabljam ga tako, da se na tanko namažem zjutraj in zvečer direktno na kožo. To je najboljša preventiva. Prav tako se tanko mažem tudi po britju. Vse preveč je propagande samo farmacevtskih izdelkov, ne pa naravnih slovenskih proizvodov. Premalo je organizacije slovenskega zdravilstva!

_______

Jože, Radomlje

quote symbol1Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljala pri bolečem ledvenem delu hrbtenice in išiasu v levi nogi. Kasneje sem ga uporabljala tudi za kolena, ker imam izrabe v vseh sklepih. Mazilo sem uporabljala enkrat dnevno. Zvečer po umivanju sem ga vtrla v kožo na bolečih delih in ponavljala šest do devet dni. Bolečine so izginile v nekaj dneh. V križu se raglo spet nakazujejo, če bodo močnejše bom ponovila.

_______

Marija Arh, Škofja Loka

Spletno mesto Smrekovit za delovanje uporablja piškotke, ki omogočajo uporabniku bolj prijazno brskanje po spletni strani. O piškotkih