Smrekovit prejel priznanje Best Buy Award 2016

S ponosom sporočamo, da nam je švicarska hiša Icertias (International Certification Association GmbH) s sedežem v Zürichu na podlagi raziskave med uporabniki interneta v Sloveniji podelila certifikat o doseženem 1. mestu v kategoriji "gelov za lajšanje izvinov in izpahov", zaradi tega rezultata lahko Smrekovit uporablja prestižno odličje: Best Buy Award – številka 1 pri najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo. Odličje si lahko ogledate na tej povezavi.

Raziskavo so Švicarji opravili januarja 2015 med 1200 uporabniki interneta, starejšimi od 18 let v Sloveniji. Vprašanje je bilo odprtega tipa, kar pomeni, da anketiranci niso imeli na voljo odgovorov, ampak so lahko sami navedli proizvajalce, ki po njihovih izkušnjah in/ali izkušnjah njihovih bližnjih ponujajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu. Anketiranci so menili, da med vsemi izdelki za lajšanje izvinov in izpahov na slovenskem trgu Smrekovit ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Konkretno vprašanje anketirancem se je glasilo: “Kateri proizvajalec GELA ZA BLAŽITEV ZVINOV IN IZPAHOV, po vaši osebni izkušnji in/ali izkušnji vaših bližnjih, nudi na splošno najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem tržišču?” Največje število anketirancev je odgovorilo: Smrekovit. 

Raziskava Best Buy Award švicarske hiše Icertias se sicer izvaja vsaki dve leti, in sicer po določbah mednarodnega kodeksa trženjskih in družbenih raziskav, ki sta ga sprejela Mednarodna trgovinska zbornica (ICC) in Evropsko združenje tržnoraziskovalnih strokovnjakov (Esomar). 

Takšen izkaz zaupanja s strani Slovencev, kot seveda tudi vaše vsakodnevne pohvale, nam dajejo novega zagona pri našem delu.

 

Comments

  • No comments found

Leave your comments